Conferentie 6 oktober – Samen werken aan kansen voor en met kwetsbare jongeren

Conferentie 6 oktober – Samen werken aan kansen voor en met kwetsbare jongeren

admin No Comment
Uncategorized

Op 6 okober organiseren we een SWT conferentie

Tijdens deze interactieve conferentie laten we werkgevers en VSO/Pro jongeren kennismaken en verbinden waardoor er meer kansen ontstaan voor de instroom van jongeren via een leer/werkarrangement of baan. We organiseren workshops die worden geleid door een werkgever, een begeleider en zo mogelijk met inzet van een jongere die werkzaam is in de branche. Omvang van de workshop is maximaal 10 a 12 deelnemers die uitgedaagd worden om inbreng te leveren.  Daarij ontvangen alle deelnemersna afloop ook achtergrondinformatie per branche.

Meer informatie over aanmelden volgt!

Stagiaires op hun stageplaatsen gefotografeerd Voor De Bodde

Stagiaires op hun stageplaatsen gefotografeerd Voor De Bodde