Damian en Joël in de bomen met behulp van Europese Subsidie

Damian en Joël in de bomen met behulp van Europese Subsidie

admin No Comment
Uncategorized

 

EU embleemOp een klimparcours in de bossen controleert Damian nauwkeurig het parcours op veiligheid. Ook Joël krijgt hier een aangepast programma en moedigt enthousiast de deelnemers op het parcours aan. Beide jongens worden door Motorcycle Support Nederland begeleid op deze werkplek middels Europese Subsidiegelden. SamenWerkTilburg heeft dit Europees Subsidie Fonds traject begin schooljaar 2015/2016 gestart. Ondertussen worden er 28 leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs en praktijkonderwijs vanuit dit fonds intensief door onze partners begeleid.

 

Hieronder staat een artikel over Damian en Joël in het Brabants Dagblad van 20 april 2016

ESF Intensieve begeleiding