Wethouder Hendrickx helpt Rowan

Wethouder Hendrickx helpt Rowan

admin No Comment
Uncategorized

Afgelopen donderdag was er een groot onderwijs congres in Tilburg. Het congres in het kader van de Lokale Educatieve Agenda, werd dit jaar voor het eerst georganiseerd door de gemeente Tilburg.

SamenWerk Tilburg was hier uiteraard ook bij en heeft tijdens dit congres een Learning Lab verzorgd. Met behulp van de interactieve quiz-app Kahoot, hebben we de deelnemers laten nadenken over de arbeidstoeleiding van jongeren in het speciaal onderwijs. Ook hebben we verteld hoe SamenWerkTilburg hierin ondersteunt en waarom samenwerking en maatwerk zo belangrijk hierbij is.

Rowan, leerling van het Praktijk College Tilburg, was mee om de leerlingen een gezicht te geven. Wethouder Hendrickx was erg gecharmeerd van hem en vond het zeer dapper dat hij voor zo’n grote groep mensen sprak. “Ik wil wel kijken of ik iets voor je kan betekenen.” gaf ze aan. Tien centimeter groter, verliet Rowan het congres en we gaan snel een vervolgafspraak maken.